У Львові вшанували памʼять полеглих Героїв

51
Фото: ЛМР

Сьогодні, у день народження Львова, на Личаківському кладовищі вшанували пам’ять військових, які віддали свої життя у боротьбі за Україну. Спільна молитва із військовими капеланами, рідними й близькими полеглих Героїв, представниками міської та обласної влади відбулась на Полях почесних поховань

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

"Спершу заупокійну молитву помолились на Полі почесних поховань № 86-А. Опісля спільно помолились на Полі почесних поховань № 67 та Полі почесних поховань № 76. Лампадки до могил полеглих воїнів покладали під супровід оркестру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та муніципального хору «Гомін», які виконували патріотичні мелодії" - йдеться у повідомленні.

Завершився захід церемонією урочистого проходження почесної варти Національної академії сухопутних військ під супровід оркестру.

Зазначимо, сьогодні на площі Ринок відбулась урочиста церемонія підняття прапора міста: стяг підняв військовий, який напередодні отримав біонічний протез руки у центрі НЕЗЛАМНІ. Також урочисто замайоріли прапори українських військових та оборонних структур – аби подякувати усім захисникам за те, що виборюють свободу нашої країни. А фігури левів-охоронців міської Ратуші символічно одягнули у військову форму. Водночас, сьогодні й завтра львівські трамваї і тролейбуси курсуватимуть, прикрашені національними прапорцями і прапорцями із гербом міста Львова.

Як ми раніше повідомляли, Львівських левів одягнули у військовий стрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: