На Львівщині відбулась зустріч з представниками Генерального консульства України в Сан-Франциско

11
Фото: ЛОДА

Мета події – розвиток торговельно-економічних зв’язків із бізнесом штату Юта

Про це пише пресслужба Львівської обласної держжавної аднміністрації.

5 травня у Львові провели зустріч з представниками Генерального консульства України в Сан-Франциско. Захід організували у співпраці з бізнес-асоціацією World Trade Center Utah. 

Подія об’єднала представників українського та американського бізнесів, керівників світових організацій, представників влади. Із вітальним словом перед присутніми виступив заступник начальника Львівської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Кулепін. 

Фото: ЛОДА

«Запевняю вас, що сьогодні тут ви побачите найкращих підприємців з усієї Львівської області – лідерів в своїх галузях. Мені приємно, що на сьогоднішньому заході ми побачимо утворення нових партнерств, які призведуть до зростання бізнесу як у Львівській області, так і в Юті. Ми прагнемо створення більшої кількості робочих місць в області, тому з боку адміністрації у вас буде повна підтримка, якщо вона вам буде потрібна», – наголосив Олександр Кулепін. 

Метою заходу є розвиток торговельно-економічних зв’язків із бізнесом штату Юта, підвищення обізнаності щодо інвестиційних можливостей та взаємної підтримки для розвитку малого та середнього бізнесу як і України, так і США. 

Фото: ЛОДА

«До початку повномасштабної війни в Юті жила понад тисяча українців, впродовж останніх місяців ми прийняли ще більше ваших людей. Наші технологічні компанії завжди добре відгукувались про співпрацю з українськими компаніями. Тому ми справді хочемо мати міцні зв’язки з вашою країною, працювати плі-о-пліч у різних сферах. Сенат підтримував Україну завжди і буде робити це і надалі. Впевнений, що разом нам вдасться реалізувати велику кількість ініціатив, які допоможуть економіці вашої країни і, перш за все, людям. Давайте будувати успішний бізнес у синегрії», – підкреслив голова Сенату штату Юта Стюарт Адамс.

Фото: ЛОДА

Читайте також про головні події за добу на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: