У воєнній розвідці прокоментували, чому так часто відбувається «бавовна»

image-21
Фото: ГУР МОУ

Вибухи на військових об'єктах російських окупантів є наслідком збройної агресії проти України.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки міністерства оборони України Андрій Юсов в інтерв'ю проєктові «Орестократія».

Коментуючи збільшення врожаю «бавовни» він відповів: «Імена всіх, хто це робить, ми отримаємо, напевно, після перемоги. Скажу так: це сили, які розуміють небезпеку путінського режиму, зокрема, і на території самої російської федерації».

За словами Юсова, вказаним силам відома інформація про маршрути й об’єкти воєнної логістики рф, тому демілітаризація московії триватиме: «Триватиме доти, доки росія не виведе свої війська з України повністю – за межі кордонів 1991 року, не видасть воєнних злочинців і не відшкодує всі збитки», — підкреслив Андрій Юсов.

«Бавовна» у Криму

Вдосвіта 29 квітня стало відомо, що у тимчасово окупованому Севастополі горить нафтобаза. Ймовірно, причиною пожежі стало влучання безпілотника. Загорівся резервуар з паливом у Козачій бухті.

До слова, за даними Генштабу ЗСУ, після пожежі, яка спалахнула на нафтобазі в окупованому Севастополі, у місті поширюються чутки про неспроможність захисту російської ППО.

У воєнній розвідці прокоментували це так: «У місті Севастополь 29 квітня відбулася «бавовна», яка є божою карою, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п'ятеро дітей. Ця кара буде довготривалою».

У ГУР розповідали, що на тимчасово окупованому півострові зміцнює спроможності український рух спротиву. Його активність разом з ударами по кримських військових об’єктах справляє на росіян гнітюче враження. Росіяни перемістили більшість своїх бойових кораблів із Севастополя на територію рф, зокрема до Новоросійська, щоб уникнути їхнього знищення на території тимчасово окупованого Криму. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: