«Кашкет знесу з башки»: блогерка заступилася за любителів послухати Лепса й назвала ЗСУ «дном»

пр

Блогерка заявила, що слухала і буде продовжувати слухати музику окупанта. А кожному, хто посміє зробити їй зауваження, вона «знесе кашкета».

Про це повідомляє Українська спілка учасників АТО.

Дівчина назвала армію України «дном» і висловила думку, що начебто Збройні Сили України «нічого не можуть». Також вона сумнівається у нашій перемозі і називає українських захисників «ур*дами».

фото: скріншот сторіс дівчини

Відомо, що звати блогерку Христина Горун. Вона львів’янка.

Що передувало

У Львові біля пам’ятника Адаму Міцкевичу із припаркованого автомобіля лунала російська музика, через що пасажири отримали зауваження від журналіста Романа Гурського. Він був очевидцем події та опублікував відео в соціальних мережах.

На відео чітко видно, що в салоні автомобіля Land Rover перебували троє молодиків. Вони слухали пісні російського співака Лєпса. Роман Гурський, який ішов поряд цього місця, зробив зауваження пасажирам автівки. Хлопці у відповідь повели себе агресивно.

Після цього Роман Гурський звернувся до патрульної поліції, яка була неподалік. Проте, коли чоловік повернувся з правоохоронцем, машина вже була на іншому місці. А пасажири зникли з місця події. 

Після цього журналіст написав заяву в поліцію.

Згодом стало відомо, що цим хлопцям вручили повістки. В мережі з'явилося відео, на якому один з любителів музики окупанта просить вибачення за свої дії.

Нагадаємо, Верховна Рада заборонила російську музику в українських медіа та у громадському просторі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: