З небезпечних населених пунктів Харківщини евакуйовали всіх дітей

78

У межах обов’язкової евакуації з населених пунктів Куп’янського району вивезли 79 дітей.

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Зазначено, що обов’язкову евакуацію дітей провели у Вільхуватській, Петропавлівській, Великобурлуцькій і Дворічанській територіальних громадах. Крім того, евакуйовані мешканці отримали одноразову фінансову допомогу у розмірі дві тисячі гривень на дорослого і три тисячі гривень на дітей віком до 18 років та осіб з інвалідністю.

Як пише KHARKIV Today, за останні два тижні з Куп'янського району вивезли у безпечне місце 50 родин із дітьми. В Харківській обласній військовій адміністрації запевняють, що в населених пунктах на лінії фронту дітей вже не лишилось, проте неповнолітні ще проживають в селах, що знаходяться в 5-10 кілометрах від місця боїв. 

Ситуація на фронті 10 травня

  • На Лиманському напрямку ворог вів безуспішний наступ в районі Білогорівки. Артилерійських обстрілів зазнали Макіївка, Білогорівка і Веселе Луганської області та Ямполівка і Спірне - Донецької.
  • На Бахмутському напрямку росіяни наступають. Протягом минулої доби вів безуспішні наступальні дії у Бахмуті а також у напрямку населених пунктів Іванівське та Ступочки. Від ворожих обстрілів постраждали Оріхово-Василівка, Богданівка, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Ступочки, Залізне та Нью-Йорк Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку окупанти не наступали. Утім завдали авіаудару в районі Авдіївки. І обстрілялили Новокалинове, Авдіївку, Первомайське, Нетайлове та Карлівку Донецької області.
  • На Мар’їнському напрямку підрозділи Сил оборони відбили численні атаки армії рф в районі Мар'їнки. Водночас ворожих обстрілів зазнала Георгіївка Донецької області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: