Американський блогер розбив літак, аби набрати переглядів на відео (відео)

77777777777
фото: TREVOR JACOB

29-річний YouTube-блогер Тревор Джейкоб зізнався, що навмисно розбив свій літак для збільшення аудиторії свого каналу. Тепер йому загрожує ув'язнення.

Про це повідомляє BBC.

У межах співпраці зі слідством хлопець погодився визнати себе винним у тому, що він перешкоджав федеральному розслідуванню США аварії. Він також вказав, що знімав відео у межах спонсорської угоди.

Згідно з заявою прокуратури, блогеру загрожує до 20 років у федеральній в'язниці за те, що він навмисно знищив уламки невеликого одномоторного літака, що розбився в каліфорнійському національному лісі Лос-Падрес. А перед тим - розбив його під час зйомки контенту.

Що передувало

У листопаді 2021 року Тревор Джейкоб вилетів з аеропорту Санта-Барбари у Каліфорнії. Перед вильотом він встановив відеокамери у різних частинах літака та взяв із собою парашут, камеру й палицю для селфі. Приблизно через 35 хвилин після початку польоту хлопець вистрибнув із літака і почав знімати, як той падає. Спершу блогер запевняв, що з ладу вийшов двигун.

Після приземлення Джейкоб підійшов до місця аварії та зняв уламки. Через два дні він повідомив про авіакатастрофу Національну раду з безпеки на транспорті, але сказав слідчим, що не знає, де були уламки літака.

Але в грудні 2021 року блогер разом із другом вилетів на місце аварії та відбуксирував розбитий літак до ангара в окрузі Санта-Барбара. Протягом кількох днів він знищив частини літака, зокрема викинувши їх у смітники біля аеропорту. Прокурори стверджують, що Джейкоб зізнався, що зробив це, аби ввести в оману слідчих.ю

Ось це відео:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: