У Львові чоловік збив двох пішоходів: постраждалі потрапили до лікарні

дтп
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

У четвер, 11 травня, близько 15:45 години, поблизу перехрестя вулиць Княгині Ольги та Піддубного у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Там розповіли, що водій автомобіля Peugeot 407, 38-річний львів’янин, наїхав на двох осіб.

Правоохоронці встановили, що пішоходами є 17-річна жителька одного з сіл Львівського району та 18-річний мешканець Львова. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди вони зазнали тілесних ушкоджень та були доставлені до медичних закладів.

Тепер правоохоронці встановлюють детальніші обставини події.

У поліції зазначили, що слідчі відкрили кримінальне впровадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. За цією статтею, максимальне покарання – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Випадки ДТП у Львівській області 

У патрульній поліції Львівської області зазначають, що впродовж двох місяців 2023 року в дорожньо-транспортних пригодах травмувалося 365 осіб, з них – загинула 31 людина.

За даними поліції, найбільше аварій з потерпілими зафіксували в понеділки. Такі дорожньо-транспортні пригоди часто стаються о 19 годині.

Крім того, на Львівщині за попередній рік сталося 1797 дорожньо-транспортних пригод (порівняймо у 2021 році – 1902 випадки).

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 9 травня в селі Бачина Самбірського району водій в’їхав у дерево, внаслідок чого потрапив до лікарні. 7 травня на Львівщині сталась ДТП, під час якої 44-річний чоловік за кермом мотоцикла в'їхав у бетонну клумбу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: