Україна продовжує експорт електроенергії до двох країн

шооо

Електроенергії вистачає на покриття потреб усіх категорій споживачів, тому експорт електрики у Молдову та Польщу продовжується.

Про це повідомляє Укренерго.

Відомство зазначає, що станом на 12 травня продовжується експорт електроенергії у Молдову та Польщу у нічні та денні години. Імпорт наразі відсутній.

Крім того, триває активна ремонтна кампанія на теплових та атомних електростанціях. «Укренерго» також продовжує відновлювані роботи на всіх пошкоджених ворогом об’єктах електричних мереж.

Ситуація з електропостачанням в Україні

Ворог продовжує обстріли прифронтових та прикордонних районів Донецької, Запорізької, Сумської, Харківської, Херсонської областей. На Донеччині через обстріли знеструмлена вугільна шахта. Ремонтні роботи розпочнуться, як тільки дозволить безпекова ситуація. Також росіяни обстріляли один із районів на Харківщині. Наслідки з’ясовуються. Водночас, бригади обленерго продовжують відновлювати енергопостачання споживачів, які були знеструмлені через бойові дії. Зокрема, за добу відновлене живлення близько 22 тисяч споживачів на Запоріжжі, Донеччині та Сумщині. Триває заживлення споживачів на Чернігівщині та Херсонщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: