Чемпіонат України зі стендової стрільби: спортсмени з Львівщини вибороли більшість нагород

image-41
Фото: ЛОВА

На Львівщині визначили переможців І туру Чемпіонату України зі стендової стрільби. За нагороди позмагались 67 спортсменів з 7 областей та міста Києва. Левова частина нагород – у представників регіону.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту обласної військової адміністрації.

На круглому стенді на п'єдестал пошани піднялись два представники Львівщини – Георгій Іпатов, який здобув золото, та Андрій Кобзарук, що посів друге місце. У жіночій категорії цієї дисципліни бронзову нагороду здобула Олександра Бартишева, яка тренується на Львівщини з початком повномасштабного вторгнення. Дівчина з Харківщини.  Серед юніорів і юніорок львівські спортсмени Маркіян Мошковський та Божена Іванишин вибороли срібні медалі.

У змаганнях зі стрільби на траншейному стенді серед жінок всі три призові місця посіли львів'янки. Перше місце виборола Надія Булгакова, друге місце – Олена Охотська, а третє місце виборола Вікторія Михайлюкова.

У чоловічій категорії найвищу сходинку підкорив Олександр Білько, здобувши перше місце, а його командний партнер Андріян Кобзарук посів третю позицію. Серед юніорок Тамара Бєрєснєва зайняла друге місце.

Нагадаємо, спортсмени Львівщини здобули три нагороди на чемпіонаті України з вільної боротьби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: