У Львові чоловік обікрав автомобіль

image
Затриманий крадій. Фото: поліція Львівської області

У п’ятницю, 12 травня, чоловік проник в автівку та викрав гроші, ноутбук та інші речі. Зломиснику вдалося проникнути в транспортний засіб шляхом сканування.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Там розповіли, що авто «Volkswagen Touran» водій припаркував на вулиці Козельницькій у Львові. Тим часом чоловік незаконно проник в транспортний засіб та викрав готівки на суму 20 тисяч  гривень, ноутбук, а також інші особисті речі на загальну суму 85 тисяч гривень.

Згодом до поліції звернувся власник автомобіля та повідомив про крадіжку. Правоохоронцям вдалося знайти та затримати крадія за допомогою камер відеоспостереження. Ним виявився 41-річний львів’янин.

За фактами слідства, затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частини 4 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Така стаття передбачає  позбавлення волі – від 5 до 8 років.

Крім того, у поліції зазначають, що в умовах воєнного стану передбачено максимальне покарання за крадіжки, грабежі, розбої, вимагання та мародерство.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що у Львові чоловік викрав велосипед.

Читайте також Львові чоловік обікрав 80-річного городянина просто у під'їзді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: