На львівській вулиці замінять теплову мережу, що працювала понад пів сотні років

IMG_3171
Фото з архіву редакції, ілюстративне

На вулиці Медової Печери у Львові прокладають нову теплову мережу, протяжністю майже 400 метрів. Роблять це у межах підготовки до прийдешнього опалювального сезону. Завдяки цьому 6 житлових будинків та дитсадок отримуватимуть якісне теплопостачання взимку.

Про це повідомили у комунальному підприємстві «Львівтеплоенерго» у вівторок, 16 травня.

Там пояснили, що стару мережу експлуатували вже 57 років.

«Тут буде замінено 387 м теплової мережі діаметром 133 мм. Труби міняємо на попередньоізольовані, які більш надійні у роботі. Від цієї мережі отримують тепло і гарячу воду дитячий садочок та 6 житлових будинків», - пояснили у ЛМКП.

Нинішнього року, кажуть у підприємстві, хочуть замінити до 6 кілометрів труб. Вартість цих робіт становить 38,5 мільйона гривень.

До слова, у Львові, на вулиці Стрийський, міняють ділянку тепломережі, що діяла понад 40 років

З першого травня у Львові розпочались гідравлічні роботи на порозі нового опалювального сезону. Простими словами, впродовж щонайменше місяця городяни залишаться без гарячої води.

Гідравлічні випробування впливають на подачу опалення, коли ми починаємо опалювальний сезон. Якщо якісно проведемо гідравліку, то коли почнеться опалювальний сезон, ми оперативно запускаємо опалення до усіх будинків і не маємо поривів. Досвід минулих років показує, що нам вдається подати опалення до усіх помешкань за півтора дня, пояснила Ірина Маруняк, яка є заступницею міського голови Львова із питань житлово-комунальних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: