На росії вибухнув газопровід: є жертви та поранені

image-43
Скриншот із відео

У Ханти-Мансійському окрузі на росії стався вибух на газопроводі «Ямал — Європа». Через це загинула щонайменше одна людина. Також відомо про п'ятьох поранених.

Про це повідомляють російські пропагандистські видання  «РИА Новости» та ТАСС, посилаючись на дані екстрених служб.

Відомо, що спалах відбувся на нитці магістрального газопроводу «Ямал — Європа» компанії «Газпром трансгаз Югорск». Екстрені служби стверджують, що ця нитка і до вибуху не працювала.

На цій ділянці проводили ремонт. І повідомляють, що двоє із п'яти потерпілих у важкому стані, також є загиблий. Проте в екстрених службах цю інформацію ще не підтверджували, пише Shot.

Регіональний департамент охорони здоров'я підтвердив загибель людини і заявив, що вибух стався під час проведення ремонту.

Газогін «Ямал — Європа» поєднує газові родовища півночі Західного Сибіру та Європу. Він прямує з росії у білорусь, а там поділяється на дві гілки. Одна спрямована у Польщу та Німеччину, а інша — через Україну у Словаччину.

Нагадуємо, у Брянській області рф через підрив залізниці зійшов із колії вантажний поїзд, який перевозив паливо й будівельні матеріали. Унаслідок цього виникла пожежа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: