Нічна атака на Київ була винятковою за своєю щільністю, - міська військова адміністрація

про

У ніч проти 16 травня стався восьмий повітряний напад на Київ із початку травня.

Про це повідомив очільник міської військової адміністрації Сергій Попко.

Цього разу російсько-окупаційні війська здійснили комплексну атаку з різних напрямків одночасно, із застосуванням безпілотників, крилатих ракет і, ймовірно, ракет балістичного типу. За попередньою інформацією, переважну більшість ворожих цілей у повітряному просторі Києва Сили оборони виявили та знищили. 

Попередньо, зафіксовано падіння уламків у Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах столиці.

Найбільші пошкодження у Солом’янському районі — там було загоряння нежитлового приміщення та кілька одиниць автомобільної техніки. Пожежу вже ліквідували.

У решті районів пошкодження не суттєві — у більшості виявили падіння уламків на припарковані автомобілі, прибудинкову територію чи лісопаркову зону.

Інформації про постраждалих наразі немає.

Атака на столицю вночі 16 травня

Вночі 16 травня в усіх областях України оголосили повітряну тривогу, у Києві вона лунала двічі за цю ніч. Приблизно о 3:00 у столиці пролунала низка гучних вибухів.

Як повідомив міський голова Віталій Кличко, у Шевченківському районі на територію зоопарку впали уламки ракети. У Соломʼянському районі троє потерпілих. 

Нагадаємо, мер Києва показав іноземним і українським журналістам залишки ракет та дронів, якими Росія обстрілює українські міста.

Читайте також: за останні 2 місяці жодна ворожа ракета чи безпілотник не досягли своїх цілей у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: