Покатав дружину по закритому стратегічному об’єкті: поліція забрала у Віктора Павліка спецперепустку

image - 2023-05-17T114847.005
У Віктора Павліка забрали спецперепустку. Фото: МВС України

Віктор Павлік потрапив у скандал, бо покатав дружину Південним мостом у Києві, який закритий з літа як стратегічний об’єкт. Відео, де вони їдуть мостом Катерина Реп’яхова виклала у сторіс, де назвала це «задоволенням не для всіх». Унаслідок в співака забрали спецперепустку.

Про це стало відомо із соціальних мереж Катерини Реп’яхової та Віктора Павліка.

З чого розпочався скандал?

Дружина Віктора Павліка поділилася сторіс, де разом з чоловіком їде Південним мостом у Києві. У відео вона зазначає, що це Павлік подарував її спецперепустку та зробив «романтичний подарунок».

 «Мене чоловік везе мене по Південному мосту. Це задоволення не для всіх можливо. А тільки мій чоловік мені дарує такі подарунки романтичні», – розповіла під час поїздки Катерина Реп’яхова.

Скриншот з відео, де подружжя їде по Південному мосту. Віктор Павлік показує спецперепустку.

Хоча пізніше Реп’яхова видалила сторіс зі своєї сторінки. Однак після цього на подружжя полилася хвиля обурень від людей.

Оскільки Південний міст – це стратегічний об’єкт і приватному транспорту заборонено переміщатись там. Їхати по мосту дозволено лише для вантажного та спеціального транспорту.

Крім того, там можуть пересуватися авто, які мають спеціальні перепустки, які видає Київська міська військова адміністрація.

Як відреагувало зіркове подружжя на цю ситуацію?

Після великої кількості критики та хейту співак роз'яснив, де взяв спеціальну перепустку, з якою їздить по закритих стратегічних об'єктах.

«В дійсності це просто перепустка на комендантський час, так як я дуже часто приїжджаю дуже пізно з благодійних виступів в підтримку збройних сил», –  зауважив співак.

Пояснення Віктора Павліка. Скриншот з Мережі.

Віктор Павлік написав, що вийшло як людям цього хочеться. Оскільки це його документ, а не дружини. Крім того, він підкреслив, що його дружина за подарунок мала на увазі саму поїздку через міст, а не документ.

Катя Репяхова також прокоментувала скандал в своєму інстаграмі в сторіс. Там вона написала, що була неправа та помилилася як будь-яка жива людина, бо не мала б публікувати те відео з Південного мосту.

Пояснення Катерини Реп'яхової. Скриншот з соціальної мережі

Поліція вилучила спецперепустку у Віктора Павліка

Згодом у Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що поліція Києва вилучила спецперепустку в Віктора Павліка.

Оскільки забороняється у період воєнного стану фіксувати на камеру та висвітлювати об'єкти стратегічного значення.

Скриншот з телеграму МВС України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: