Найперспективніші криптовалюти у 2023 році

Screenshot_6

Кожен з трейдерів, незалежно від стажу роботи, мріє вкласти гроші в таку криптовалюту, яка в найкоротші терміни суттєво додасть у свої вартості. Зробити це не так просто, як здається, адже існує більше ніж 10 тис. видів крипти, і відслідкувати тенденцію зміни їхнього курсу майже неможливо.Звісно, курс кожної з валют напряму залежить від біткоїна. Тому курс біткоїна сьогодні мають відслідковувати і новачки-трейдери, і професіонали. Подальша інформація від спеціалістів буде важлива тим, хто вирішив вкласти кошти в найперспективніші види віртуальних грошей.

Чому змінюється вартість та як вона формується?

Перед тим як обрати найперспективніший варіант, варто дізнатися, що впливає на вартість певного виду крипти. Серед головних чинників:

  • висока ліквідність;
  • хороший потенціал;
  • екосистема;
  • можливість практичного застосування;
  • реклама продукту;
  • кількість інвесторів у продукт.

Стрімкий розвиток та зростання вартості продемонстрували лише біткоїн з ефіром. Це трапилося без використання реклами, адже у перших криптовалют просто не існувало конкурентів. Сучасним цифровим валютам добитися стрімкої популярності набагато складніше.

Однак історія знає кілька цікавих прикладів, коли зростання ціни було дуже швидким. Наприклад, така крипта, яка Dogecoin, була створена жартома та коштувала дуже небагато. Достатньо було Ілону Маску згадати догкоїн у своєму твіттері, як через кілька годин ціна Dogecoin збільшилася вдвічі.

Тобто ефективна реклама чи участь відомих персон може призвести до цікавих наслідків. Все більше знаменитостей інвестують у розробку криптовалют. Це не лише популяризує самі цифрові кошти, але і зайвий раз нагадує про саму зірку шоубізнесу чи спорту.

Найдорожчі криптовалюти 2023

Не потрібно бути спеціалістом, щоби знати, що біткоїн залишається на першому місці. Звісно, відомі випадки, коли іншим криптомонетам тимчасово вдавалося потіснити біткоїн з першого місця, але він впевнено на нього повертався. Попередні прогнози на 2023 рік: приблизно 30 тис. доларів за монету.

Yeam.Finance вдалося вистрелити та навіть зайняти першу позицію. Щоправда, пізніше курс знизився до 7 тис. доларів. Всупереч падінню, ніхто не поспішає позбуватися від активів в YFI.

Бронза за CORE. Зараз за одну монету готові віддати близько 6 тисяч доларів. Фінансові спеціалісти відзначають високу ліквідність криптовалюти.

Для можливості покупки золота за віртуальні монети була створена крипта PAXG. Нинішній її курс знаходиться в районі 1900 доларів, але її потенціал ще не вичерпаний, тому можна сміливо інвестувати в PAXG у 2023.

Ефіріум – друга за популярністю крипта після біткоїна. Загальна її частка в об’ємі цифрових валют складає 20%. Нинішня вартість однієї монети коливається в межах 1,5-2 тис. доларів.     

BNB – власна крипта біржі Binance. Нинішня вартість однієї криптомонети – близько 300 доларів.

Крім того, варто відзначити такі цікаві проєкти, як XMR та QNT. За одну криптомонету XMR дають 161 долар, а за QNT можна отримати приблизно 133 долари.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: