На Львівщині внаслідок ДТП травмувався чоловік

image (30)
Наслідки аварії: Фото поліції

У суботу, 21 травня, на автодорозі «Львів-Краковець» між селами Терновиця та Рулево Яворівського району Львівської області сталася аварія з потерпілим.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Там зазначили, що відбулося зіткнення автівки «Renault Megane», яким керував 30-річний житель одного з сіл Яворівського району, з авто «Porsche Cayenne», за кермом якого перебував 54-річна киянка.

За словами поліції, внаслідок аварії водій «Renault Megane» отримав тілесні ушкодження. Його забрала «швидка» в медичний заклад, де чоловіка помістили в реанімацію.

Тепер правоохоронці встановлюють інші обставини події.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Така стаття передбачає покарання – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на автодорозі «Львів-Шегині» неподалік села Вовчухи Львівського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувалося двоє людей.

Скільки аварій сталося у Львівській області в 2022 році?

На Львівщині за попередній рік сталося 1797 дорожньо-транспортних пригод. У 2021 році в області зареєстрували 1902 випадки аварій.

Читайте також У Дрогобичі вантажівка врізалась у автобус з десятьма пасажирами

Крім того, за даними патрульної поліції Львівської області, впродовж двох місяців 2023 року в дорожньо-транспортних пригодах травмувалося 365 людей, з них – загинула 31 людина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: