На Львівщині сталась ДТП за участі п'яти авто: є загиблі та травмовані

348597157_6215891488479320_1193246017686580096_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

На трасі «Київ-Чоп» сталася масштабна аварія за участі п'яти транспортних засобів. Відомо про одного загиблого та щонайменше трьох травмованих, які звернулись за медичною допомогою.

Про це повідомили у регіональному управлінні поліції.

Там кажуть, що все сталось вранці 23 травня неподалік села Ожидів, що в Золочівському районі.

32-річний керманич «Мерседеса» рухався у напрямкові Львова. Він зіткнувся з автомобілем «Шкода Кодіак», який їхав попереду.

Після цьго «Кодіак» зіткнувся з «Фіатом» під керуванням мешканця Житомирської області віком 36 років, який рухався перед ним, а «Фіат» «догнав» мікроавтобус «Мерседес Віто».

Далі «Фіат» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою «Сканія» під керуванням 54-річного мешканця Львівщини.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Фіат» отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. Окрім того, відомо, що за медичною допомогою звернулись ще троє осіб, особисті дані яких уточнюються. Наразі їхні діагнози встановлюють.

За фактом порушення правил дорожнього руху відкрили кримінальне провадження. Винному загрожує позбавлення волі до 3 років.

32-річного мешканця Харкова, водія «Мерседесу» затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Нагадуємо, 10 травня унаслідок зіткнення із вантажівкою загинула 42-річна жінка та двоє її доньок. А також постраждали водій вантажівки та його пасажир. Усе сталось ввечері 10 травня на трасі Київ-Чоп біля Розвадова, що в Стрийському районі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: