Підозрюваний у продажі наркотиків із Новояворівська торгував також боєприпасами

348929346_206451552209390_5017278776308523376_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

На Львівщині затримали двох чоловіків із підозрою у наркоторгівлі, один із них також незаконно збував боєприпаси.

Про це повідомили у регіональному управлінні поліції 23 травня.

Там кажуть, що 30-річний житель Новояворівська зі спільником, 33-річним місцевим мешканем торгували психотропами «канабісом» та «амфетаміном».

У них вдома провели санкціоновані обшуки та вилучили зіп-пакети з розфасованою речовиною, схожою на «канабіс», електронні ваги, засоби для фасування, кошти, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази.

За збут наркотиків чоловікам загрожує позбавлення волі до 10 років.

У поліції водночас додають, що під час розслідування з'ясувалось, що 30-річний підозрюваний також торгував боєприпасами та вибухівкою. Йому також повідомили про підозру. За 1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) йому загрожує позбавлення волі від 3 до 7 років.

Наркозлочини в регіоні

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: