До кінця дня мешканці понад 200 будинків у Львові отримають гарячу воду

вода е

Після гідравлічних випробувань комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» розпочинає відновлення подачі гарячої води споживачам.

Про це повідомили у мерії у середу, 24 травня.

Там кажуть, що вранці запустили у роботу ТЦ «Північну» (ТЕЦ-2). Тому орієнтовно до кінця дні планують відновити гаряче водопостачання до 255 будинків у Шевченківському районі міста.

«З 1 травня ми розпочали гідравлічні випробування магістральних теплових мереж, які на балансі нашого підприємства. Так, на мережах від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна» виявлено 111 дефектів і поривів. З них 75 дефектів виявлено власне на трубопроводах, решта - це дефекти на обладнанню ТЕЦ, на запірній арматурі», — прозвітували у підприємстві.

Додають, що це сталось швидше, ніж планували раніше (попередньо, це мало статись з 5 червня).

До слова, станом сьогодні на ранок гарячу воду отримують 125 будинків, які обслуговує  ЛМКП «Львівтеплоенерго». Переважно це будинки у Личаківському районі міста.

З першого травня у Львові розпочались гідравлічні роботи на порозі нового опалювального сезону. Простими словами, впродовж щонайменше місяця городяни залишаться без гарячої води.

Гідравлічні випробування впливають на подачу опалення, коли ми починаємо опалювальний сезон. Якщо якісно проведемо гідравліку, то коли почнеться опалювальний сезон, ми оперативно запускаємо опалення до усіх будинків і не маємо поривів. Досвід минулих років показує, що нам вдається подати опалення до усіх помешкань за півтора дня, пояснила Ірина Маруняк, яка є заступницею міського голови Львова із питань житлово-комунальних послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: