У Львові затримали чоловіка із наркотиками на понад пів мільйона гривень (фото)

349021802_268442538890322_1155085810660003957_n
Фото з місяця події, ГУ НП у Львівській області

У Львові затримали 40-річного чоловіка із підозрою у торгівлі наркотиками. У мешканця Харкова вилучили заборонений речовин на понад пів мільйона гривень.

Про це повідомили у регіональному управлінні поліції 24 травня.

Там кажуть, що затримали підозрбваного на вулиці Дальній. Це у Залізничному районі Львова. Коли чоловік побачив поліцейських, то викинув за паркан пакунок. Згодом з'ясувалось, що у ньому були наркотики.

У ньому було 18 зіп-пакетів з розфасованою «марихуаною»

У його автомобілі провели санкціонований обшук та вилучили: зіп-пакети, пакунки та згортки із «марихуаною», а також згортки з «PVP». Речовини були заховані під капотом, у багажнику та мотороному відсіку, за фарою, в салоні та під крилами автомобіля.

Фото: ГУ НП у Львівській області

«Виявлені наркотичні та психотропні засоби були акуратно розфасовані та підписані – готові до розповсюдження. Загальна маса вилученої «марихуани» становить близько 0,5 кілограма, «PVP» - близько 800 грамів. Вартість за цінами «чорного» ринку становить більше ніж пів мільйона гривень», — йдеться в повідомленні правоохоронців.

Фото: ГУ НП у Львівській області

Окрім того, в автомобілі знайшли чорнові записи, електронні ваги, засоби для фасування, гроші, виручені від незаконної діяльності, а також інші речові докази.

Фото: ГУ НП у Львівській області

Чоловікові повідомили про підозру за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України. Це незаконне виробництво чи збут наркотичних речовин. Підозрбваному загрожує позбавлення волі до 10 років із конфіскацією майна.

У поліції додали, що чоловік причетний до схожих кримінальних правопорушень на території Рівненської області.

Напередодні у поліції заявляли, що на Львівщині викрили групу чоловіків, яких підозрюють у торгівлі канабісом.

Наркозлочини в регіоні

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: