В Одесі можуть відкрити доступ до деяких пляжів

вс

В Одесі можуть відкрити доступ до деяких пляжів на узбережжі Чорного моря після проведення спеціальної перевірки.

Про це повідомила місцева влада.

Начальник Одеської РВА Юрій Крук та командувач ОУВ «Дунай» Вадим Калабуров видали спільний наказ про проведення заходів з підготовки до часткового доступу на ділянки узбережжя Чорного моря у Одеси в умовах воєнного стану.

Цей наказ визначає комплекс заходів, за умови виконання яких українцям нададуть можливість доступу до окремих пляжних зон, для оздоровлення з можливістю купання в морі. Після того, як спеціальна створена комісія від Одеської міськради проведе перевірки щодо виконання умов наказу, вона має подати відповідні акти до Одеської ОВА до 5 червня.

Зазначається, що можуть відкрити ділянки в межах берегової лінії Одеси - від пляжу «Ланжерон» до 16 станції Великого Фонтану.

Пляжний сезон в Одесі

Минулого року Одеська область не відкривала доступ до пляжів через високу мінну небезпеку. Деякі люди все ж наважувалися на купанні у морі, проте випадки підриву на мінах були дуже частими.

У квітні цього року речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомляв, що в Одесі не буде публічного доступу до пляжів через замінованість акваторії Чорного моря. Проте заявив, що влада дасть можливість людям відпочивати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: