«Контінентал» завершив весняну посівну й посадку картоплі

Screenshot_12
Фото компанії "Контінентал"

Компанія «Контінентал» закінчила весняний посів ярих культур. Під час цієї кампаніїбуло засіяно всі планові площі, а це понад 104 тис. га. У цьогорічній структурі традиційні культури — соняшник, кукурудза, соя та ріпак, а також важливі для продовольчої безпеки цукровий буряк і гречка. Фінішували, крім того, з посадкою картоплі, під яку відвели понад 2 тис. га.


«Роботи на всіх масивах завершені. Завдяки злагодженості команди нам вдалося засіяти відведені площі в допустимі агрономічні терміни. Цьогорічна посівна кампанія мала свої труднощі. Через затяжні дощі й низький температурний режим роботи проводили з перервами, а завершення посівної дещо відтермінували. Проте сприятлива погода, яку прогнозують найближчим часом, дозволить компенсувати зміщення календарних термінів та в підсумку досягти планових фаз розвитку культур. Налаштовані отримати рівномірні сходи на всіх площах», — розповів Генеральний директор Компанії «Контінентал» Георг фон Нолкен.


У Компанії перейшли до наступних агрооперацій, зокрема внесення засобів захисту рослин і міжрядкового обробітку. На черзі — підготовка до жнив. Нагадаємо, під урожай 2023 року «Контінентал» засіяв площу понад 185 тис. га.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: