На Львівщині п'яний водій авто в’їхав у будинок та травмував його мешканця

image (77)
Наслідки аварії. Фото: поліції

У п’ятницю, 26 травня, у селі Лучани Стрийського району Львівської області сталася дорожньо-транспортна пригода. П’яний чоловік в’їхав автомобілем в приватний будинок.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Там розповіли, що 23-річний мешканець одного з сіл Стрийського району, який був за кермом автомобіля «Шкода Фабія», не впорався з керуванням та в’їхав у стіну житлового будинку, пошкодивши її.

За словами поліції, внаслідок аварії тілесні ушкодження отримали водій «Шкоди» та 84-річний мешканець будинку – їх обох доставили в лікарню.

Тепер правоохоронці встановлюють інші обставини події.

Крім того, в поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.  Така стаття передбачає покарання – позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Берездівцях, що в Стрийському районі на Львівщині, унаслідок автонаїзду постраждав підліток за кермом велосипеда.

Ситуація з ДТП на Львівщині

За даними поліції Львівської області зазначають, що впродовж двох місяців 2023 року в дорожньо-транспортних пригодах травмувалося 365 осіб, з них – загинула 31 людина.

Читайте також На Львівщині мікроавтобус зіткнувся з автопоїздом, є загиблий

Як зазначають правоохоронці, найбільше аварій з потерпілими зафіксували в понеділки. Такі дорожньо-транспортні пригоди часто стаються о 19 годині.

Крім того, на Львівщині за попередній рік сталося 1797 дорожньо-транспортних пригод . У 2021 році їх нарахували 1902 випадки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: