Стало відоме ім'я нацгвардійця, якого на київському блокпосту збив п'яний суддя

6ее

У Києві сталася смертельна ДТП. Суддя Макарівського районного суду Олексій Тандир збив на блокпосту 23-річного військового Нацгвардії Вадима Бондаренка з міста Тальне на Черкащині.

Про це повідомляє ТСН.

Трагедія сталася, коли військовослужбовець на початку комендантської години вийшов на дорогу, щоб встановити інженерні загородження.

Хлопець до початку великої війни проходив строкову службу спочатку в Черкасах, потім його відправили до столиці. Незадовго до початку повномасштабного вторгнення Вадим мав повернутися додому, однак після 24 лютого хлопець продовжив службу.

З початком активних бойових дій нацгвардієць хотів піти на передову, однак його залишили нести службу на блокпостах у столиці. Батько хлопця наразі також захищає Україну на Донбасі у лавах ЗСУ.

Про загиблого кажуть, що він був добрим хлопцем і справжнім патріотом. Вдома у Вадима залишилися дружина й троє дітей – двоє всиновлених та рідна дворічна донечка.

П'яний суддя намагався уникнути відповідальності

Журналісти повідомляють, що відразу на місце події прибув адвокат керманича з метою «розрулити» ситуацію. Викликали швидку, бо начебто судді стало погано та й взагалі «за кермом був не він, а водій підступно втік» і т.д. При цьому, від проведення огляду на стан сп’яніння на місці та в закладі охорони здоров’я суддя відмовився.

Журналісти зазначають, що адвокату, який приїхав «відмазати» суддю, військовослужбовцями військкомату вручено повістку.

Деталі трагедії

У ніч проти 26 травня суддя Макарівського районного суду Олексій Тандир на смерть збив 23-річного нацгвардійця, який стояв на одному з блокпостів. Про це повідомила Українська правда із посиланням на джерела у правоохоронних органах. ЗМІ зазначило, що підозрюваного затримали, він був напідпитку.

За даними видання, все сталося близько опівночі на Берестейському проспекті у Києві. За кермом «Лексуса» був п'яний суддя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: