У Львів завітала велосипедистка Лауру Мореллі, яка проїхала 2100 км на підтримку України

34921713459839014117396445128834867992080318n-607aca8e
Фото: ЛМР

27 травня до Львова прибула велосипедистка Лаура Мореллі в рамках велопробігу «Італія – Україна», що розпочався 7 травня з Мілану. Італійка вирішила наодинці здолати чималу відстань з Мілану до Львову в підтримку України та збору коштів на потреби ЗСУ

Мер Львова Андрій Садовий привітав Лауру у Львові, подякував за небайдужість і привернення уваги світу до війни в Україні, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Так італійка Лаура Мореллі (викладачка, художниця, велосипедистка) наодинці здолала 2100 км. Велопробіг тривав 20 днів. Старт велопробігу розпочався у м. Мілан (Італія), та проходив такими країнами як Італія, Австрія, Чехія, Польща та Україна. Фініш велопробігу у Львові.

Фото: ЛМР

Відтак сьогодні, 27 травня, від пункту пропуску Шегині до пл. Ринок, 1 героїню велопробігу супроводжувати спортсмени відділення велосипедного спорту комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа імені Георгія Прокопенка». А ініціатором створення та співорганізатором велопробігу є «Національна Організація Скаутів України» (Всеукраїнська молодіжна організація), яка є офіційним представником Всесвітнього Скаутського Руху в Україні.

«Дякуємо за таку чудову ініціативу, за підтримку нашої держави, за гарний настрій, який ви нам подарували своїм візитом! Львів чудове місто! Приїжджайте до нас частіше!», - сказав мер Львова Андрій Садовий, та вручив Лаурі Мореллі ювілейну монети ім. Короля Данила Галицького.

Нагадаємо, що у Львові з’явився спортивний талісман.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: