У Львові на Шевченка відремонтували дорогу

1-41a68355
Фото: ЛМР

Тривають завершальні роботи з реконструкції вул. Шевченка. Зокрема вчора підрядна організація ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» постелила верхній шар асфальтобетону на останній ділянці проїжджої частини – від будинку №13 до №47. Паралельно проводяться роботи із монтажу контактної мережі. Попередньо у вівторок, 30 травня, відбудеться пробний запуск трамвая

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Так, 25 травня, підрядна організація заасфальтувала останній відрізок велодоріжки в межах реконструкції вул. Шевченка – на ділянці від будинку № 13 до № 90. Загальна протяжність велоінфраструктури в рамках реконструкції вул. Шевченка становитеме: велосмуг – 620 м, велодоріжок – 1400 м. 

А вчора, 26 травня, постелили верхній шар асфальту на останній ділянці проїжджої частини – від будинку №13 до №47. Тож вже найближчим часом вул. Шевченка планують повністю відкрити для руху транспорту.

«На останньому відрізку вул. Шевченка вже постелено верхній шар асфальту. Паралельно проводяться роботи із монтажу контактної мережі. За інформацією  ЛКП «Львівелектротранс», попередньо у вівторок має відбутися контрольна «обкатка» трамвая», – зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк. 

Відтак, у зв’язку з тестовим запуском трамвая №7 водіїв закликають не паркувати свої транспортні засоби біля трамвайних колій вул. Шевченка. Автомобілі, які заважатимуть руху трамвая та спеціальної техніки вилучатимуть на штрафмайданчик.

Читайте також: До Львова п’яний водій автобуса привіз дітей на екскурсію з Тухлі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: