Генштаб: росіяни розграбовують фермерів на Луганщині

російські окупанти
Фото: armyinform.com.ua

Російсько-окупаційні війська відбирають майно у місцевих фермерів у Луганській області.

Про це сказано у зведенні Генерального штабу Збройних сил України станом на 18:00 понеділка, 29 травня.

Там розповіли, що у тимчасово окупованому Сватовому на Луганщині у фермерських господарств, які не можуть надати документи на право власності через виїзд власника, забирають комбайни, вантажівки та іншу дороговартісну техніку.

Раніше у Генштабі повідомляли, що російсько-окупаційні війська продовжують зазнавати суттєвих втрат у повномасштабному вторгненні проти України. Через це вони продовжують облаштовувати цивільні навчальні заклади на тимчасово захопленій Луганщині.

Окрім цього, росіяни зосереджують зусилля зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей. Протягом минулої доби підрозділи сил оборони відбили 19 ворожих атак.

Яка ситуація в регіоні?

На Лиманському напрямку протягом минулої доби противник наступальних дій не проводив. Завдав авіаційних ударів в районах Ягідного Харківської області; Сергіївки, Білогорівки Луганської області; Іванівки, Спірного, Рай-Олександрівки, Веселого Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали Невське, Білогорівка Луганської області; Торське, Верхньокам’янське та Спірне Донецької області, розповіли у Генштабі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: