Харківщина: окупанти обстріляли населені пункти ракетами «Іскандер», є поранені

image (93)
Наслідки обстрілу. Фото: скриншот з відео очільника ОВА Харківщини

У понеділок, 29 травня, росіяни здійснили масову атаку ракетами на Харківську область. Зокрема окупанти обстріляли селище міського типу Кишарівка та село Глушківка.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Він зазначив, що остріли здійснювалися ракетами «Іскандер». Два населені пункти, які розміщені в Куп’янському районі Харківської області.

За словами очільника області, внаслідок обстрілу Кишарівки поранено три літні жінки: 73-х, 85-ти та 90 років. Крім того, постраждала вагітна жінка, 14-річний підліток та 10-річна дитина.

Також у селищі ворог пошкодив будівлю гуртожитку, 2 приватні будинки та газопровід.

Крім того, адміністрації Олег Синєгубов розповів деталі обстрілу Глушківки. Зокрема він зазначив, що в селищі через російські ракети поранено 60-річну жінку.

За його словами, усі постраждалі госпіталізовані, наразі медики надають їм допомогу, а на місці обстрілу працюють екстрені служби.

Що відомо про ситуацію на фронті в Харківській області 

За інформацією Генштабу, на Слобожанському напрямках ворог продовжує зберігати військову присутність у прикордонних з Україною районах. Окупанти минулої доби, 28 травня, завдали авіаційних ударів в районах Плетенівка, Вовчанські Хутори Харківської області.

Крім того, росіяни здійснили мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Липці, Гатище, Плетенівка, Вовчанськ, Мала Вовча та Бударки на Харківщині.

Нагадаємо, раніше в Мережі з'явилося відео, де губернатор Бєлгородської області заявив про потребу приєднання Харківщини до рф.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: