На Львівщині чоловік вбив хресного батька під час сварки

image - 2023-05-29T161415.443
Правоохоронці на місці злочину. Фото: поліції

У Львівській області між двома чоловіками стався конфлікт під час розпивання спиртних напоїв. Унаслідок нього 21-річний місцевий житель завдав два удари ножем у шию хресного батька.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Там розповіли, що повідомлення про інцидент надійшла до правоохоронців, в понеділок, 29 травня, про знайдення тіла людини.

За словами поліції, в будинку виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті та встановили особу загиблого. Ним виявився 52-річний власник помешкання. Також правоохоронці встановили, що до вбивства чоловіка причетний його похресник, з яким напередодні потерпілий розпивав спиртні напої.

Внаслідок двох ножових ударів у шию 52-річний чоловік помер на місці події.

Тепер у поліції встановлюють інші обставини інциденту та триває розслідування. Крім того, правоохоронці вже затримали вбивцю.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  Стаття передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Личаківський районний суд Львова призначив 8 років ув’язнення Юрію Турчину за вбивство співмешканки. Під час розпивання алкоголю та сварок чоловік побив свою цивільну дружину до смерті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: