На Львівщині п'яна водійка авто збила поліцейську на тротуарі

image - 2023-05-29T174859.230
Наслідки ДТП. Фото: поліція

У понеділок, 29 травня, у Яворові Львіської області нетвереза водійка автомобіля збила поліцейську, яка стояла на тротуарі.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Там розповіли, що за кермом автомобіля «Toyota RAV4» перебувала 34-річна місцева жителька. Вона не впоралася з керуванням, виїхала на тротуар і збила 25-річну співробітницю поліції.

За словами правоохоронців, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди поліцейська отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Львові патрульні «впіймали» водія в нетверезому стані. Ним виявився 42-річний мешканець Житомирщини. Чоловіка зупинили через перевищення швидкості.

Крім того, ми раніше повідомляли, що 25 травня на вулиці Івана Франка у Львові поліція зупинила шкільний автобус Isuzu Ataman, адже його водій не виконав вимоги дорожнього знаку. Однак правоохоронці виявили також, що водій автобуса був п'яним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: