Москву атакували безпілотниками, - ЗМІ (відео)

пи

У столиці Росії зранку 30 травня пролунали вибухи. Там повідомляють про атаку безпілотниками та влучання.

Про це повідомляють російські телеграм-канали.

За даними пропагандистського агентства «РИА Новости», яке посилається на співрозмовника в екстрених службах безпілотники влучили у два житлові будинки в Москві. Інформацію про влучання підтвердив мер Москви Сєргей Собянін, який зазначив, що в кількох будівлях сталися незначні пошкодження.

За попередньою версією, у багатоповерхівку на Атласова міг врізатися безпілотник, що летів з боку Калузької області в бік Москви, передає телегам-канал Baza. Повідомляється, що у кількох квартирах вилетіло скло.

«Імовірно, БПЛА летів на надмалій висоті, щоб його було складніше виявити, і в підсумку врізався в будинок у районі технічного поверху», – йдеться у повідомленні.

Крім того, очевидці повідомляли про звуки вибухів у Підмосков'ї. Їх було чути в багатьох населених пунктах, зокрема в районі Немчинівки, Одинцово і Барвихи.

«Понад десять безпілотників збиті в Підмосков'ї за сьогоднішній ранок. Більшість із них – в Істринському, Красногорському та Одинцовському районах», – інформує Baza.


За даними Mash, у Москві також глушать сигнали супутникової навігації. На збої в роботі GPS скаржаться таксисти та водії.

Для столичної поліції оголосили план «Тайфун». Він означає залучення особового складу до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: