У Львові шахрай видурив у літньої жінки майже 150 тисяч гривень

шахрайка

У Львові затримали чоловіка, якого підозрюють у обкраданні 83-річної пенсіонерки, розповіли у регіональному управлінні поліції.

Там кажуть, що підозрюваний у шахрайстві представився лікарем і сказав, що нібито доньці потерпілої необхідна операція через травми, які вона отримала у аварії.

Літня жінка повірила у цю вигадану історію та передала невідомому 147 тисяч гривень та 800 доларів. Коли потерпіла з'ясувала, що її обдурили, звернулася до поліції.

За даними правоохоронців, у злочині підозрюють 44-річного львів'янина. Він вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Під час обшуку у нього вдома знайшли гроші, які він видурив у пенсіонерки.

Чоловікові повідомили про підозру у шахрайстві. Нині йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: Львівські поліцейські розповіли, як не стати жертвами шахрайства з банківськими картками

Це непоодинокі історії шахрайства у Львові за схожою схемою. Наприкінці березня нинішнього року 37-річний чоловік обікрав пенсіонера. За даними регіонального управління поліції, 75-річний чоловік віддав шахраєві 2,5 тис. євро, нібито на операцію доньці, яка потрапила у ДТП.

За такою ж схемою діяв 17-річний підліток, видуривши у літньої львів'янки понад 7 тисяч доларів. У поліції заявили, що це сталось на початку квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: