В Україні компанія з виробництва зброї BAE Systems відкриє свій офіс, — Зеленський

c7d02fc3-0356-4391-b549-c8bc5590056c
Зустріч з представниками компанії. Фото: з телеграму Володимира Зеленського

Один з найбільших виробників зброї у світі британська компанія BAE Systems відкриє свій офіс в Україні, а пізніше зможе ремонтувати та виробляти тут свою продукцію.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму телеграм-канал.

Він зустрівся з представниками британської оборонної компанії BAE Systems. А саме: виконавчим директором Чарльзом Вудберном, керуючим директором Гебі Костіган і директором із питань співробітництва з Україною Крістіаном Сіаром.

«Обговорили локалізацію виробництва в Україні. Домовилися розпочати роботу з відкриття офісу BAE Systems в Україні, а згодом – і потужностей із ремонту та виробництва продукції компанії», – зазначив Зеленський.

За його словами, Україна готова стати регіональним хабом для ремонту та виробництва різних видів продукції компанії BAE Systems, тому зацікавлена на зміцнення відносин з компанією.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 24 травня міністр оборони Великої Британії Бан Воллес прибув із візитом до України. 

Довідка

BAE Systems є одним з найбільших оборонних підприємств світу. У 2011 року компанія посіла третє місце за результатами виробництва зброї. Штаб-квартира підприємства розташована в Лондоні.

BAE Systems постачає зброю до США, Австралії, Саудівської Аравії, Індії. Компанія спеціалізується в аерокосмічній, оборонній галузях та проблемах інформаційної безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: