Безпечний відпочинок: на Львівщині перевіряють водойми, ліси та парки

IMG_5387

На порозі відпочинкового сезону у Львівській області перевіряють відпочинкові зони на територіях лісів, лісопаркових зон та водоймищ.

Про це повідомляє пресслужба обласної військової адміністрації 31 травня.

Сьогодні відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. В межах засідання розглянули питання забезпечення публічної безпеки та недопущення надзвичайних ситуацій під час відпочинку людей на територіях лісів, лісопаркових зон та водоймищ.

Як повідомили під час засідання комісії, готувати водні об'єкти області почали ще у березні. Органи місцевого самоврядування визначили попередній перелік місць відпочинку на водних об'єктах, створили комісії та розпочали перевірки на відповідність документам.

Перелік налічує 23 об'єкти на 18 водоймах.

Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області провела обстеження підводної акваторії дна пляжів та видала відповідні акти на 22 об'єкти, а також провели інструктажі для майже 90 рятувальників відомчих рятувальних постів. 12 об'єктів уклали угоди на обслуговування атестованими аварійно-рятувальними службами. Більш ніж половина об'єктів уже уклала угоди на проведення досліджень якості води.

Перевірки триватимуть до 15 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: