Окупанти вдарили по будинкові у Херсоні: є поранені (відео)

image-1
Скриншот із відео Херсонської ОВА

Вдосвіта першого червня російсько-окупаційні війська обстріляли житловий квартал у Херсоні. Унаслідок цього поранення отримали двоє людей.

Про це повідомили у військовій адміністрації регіону.

За даними відомства, о четвертій ранку росіяни вкрили вогнем Дніпровський район звільненого міста, поцілили у житловий будинок. Будівля зазнала руйнувань, а також згоріли автівки, які були припарковані поруч.

Постраждали двоє цивільних. Це 26-річний городянин, у якого є опіки руки, та 41-річний чоловік, у якого діагностували мінно-вибухову травму та осколкові поранення шиї та ніг. Нині поранені у лікарні.

В ОВА також показали наслідки російського обстрілу. У відео, оприлюдненому нижче, очевидець розповідає про атаку ворога:

Яка ситуація в регіоні?

Минулої доби росіяни 61 раз атакували Херсонщину, розповіли вранці першого червня у військовій адміністрації. Натомість Херсон окупанти обстрілювали 11 разів. Гатили із артилерії, мінометів, танків, а також безпілотників, випустивши 309 снарядів.

Загарбники поцілили у житлові квартали населених пунктів області. Минулої доби через російську агресію загинула одна людина, ще п'ятеро, зокрема дитина, отримали поранення.

Яка ситуація на фронті?

На Херсонському напрямкові російсько-окупаційні війська обороняються, але продовжують обстрілювати населені пункти. За даними Генерального штабу Збройних сил України на ранок першого червня, загарбники за добу атакували Берислав, Козацьке, Іванівка, Антонівка, Комишани, Дніпровське, Кізомис, Широка Балка Херсонської області та Херсон.\

Атаки рф по Україні за 31 травня

У Генштабі також повідомили, що вчора росіяни завдали три ракетних та 29 авіаударів по Україні. Окрім цього, загарбники 49 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових та населених пунктах із реактивних систем залпового вогню.

Унаслідок цього постраждали мирні люди, пошкоджено житлові будинки та іншу інфраструктуру.

Українські військові також попередили, що залишається дуже високою ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: