У Львові перевірять усі укриття

ukr
Фото ілюстративне: Марієнко Андрій, УНІАН

Після останніх нічних ракетних атак у Києві, міський голова Львова Андрій Садовий запропонував повторно перевірити усі міські укриття. Мер також звернувся і до мешканців, аби вони долучилися до великої перевірки.

Про це він написав у соцмережах першого червня.

«Сьогоднішній вечір треба присвятити власній безпеці. Вечір відкритих укриттів, толока, збори – називайте це як хочете, але треба бути. Сьогодні з 18 до 20 год усі укриття, які розташовані у житлових та нежитлових приміщеннях, мають бути відкритими. Це можливість мешканцям зустрітись, перевірити стан своїх сховищ та ще раз домовитись про їхню роботу під час повітряної тривоги. Це стосується усіх укриттів у місті. Якщо у вашому будинку немає підвалу чи паркінгу – найближче сховище можете знайти на карті. Якщо з 18 до 20 укриття закрите, або є інші проблеми з ним - звертайтесь на Гарячу лінію міста за тел. 1580» — написав мер.

По всіх проблемних точках повторно пройде комісія. Про результат у мерії обіцяють повідомити додатково. Також сьогодні протягом дня райони проводитимуть перевірку укриттів, які є у комунальній власності. 

Мова насамперед про перевірку укриттів у районних адміністраціях, закладах охорони здоров'я (поліклініки та лікарні), закладах освіти, закладах культури тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: