Харківщина: через російський обстріл загинули двоє людей, є також поранені

i133700
ілюстративне фото

Російсько-окупаційні війська завдали по Ківшарівці — містечкові, що в Харківській області — удару двома керованими авіабомбами.

Про це повідомив очільник військової адміністрації регіону Олег Синєгубов у п'ятницю, 2 червня.

За його даними, загинули дві людини. Це літні чоловік та жінка. Також поранення отримали троє жінок та 3-річна дитина.

Унаслідок російської атаки пошкоджено житловий будинок.

На місці працюють рятувальники.

Нагадуємо, у Богодухівському районі на Харківщині у п’ятницю, 2 червня, на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль, в якому їхала сім'я з трьома дітьми. 37-річна жінка загинула на місці, двох дівчат 12-ти та 15-ти років та хлопчика 12-ти років госпіталізовано.

Яка ситуація в регіоні?

Вранці Синєгубов розповідав, що минулої доби росіяни вдарили ракетами по Харкову та обстріляли прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області.

Унаслідок ракетного удару по Індустріальному району Харкова пошкоджено будівлі цивільного підприємства, поранення зазнали жінка 63 років та 56-річний чоловік. Госпіталізації не потребували, отримали медичну допомогу на місці.

Протягом дня російські окупанти масовано обстрілювали Вовчанськ Чугуївського району. У місті пошкоджено магазин, приміщення пожежної частини, житлові будинки, сталися пожежі. Внаслідок обстрілів 3 людей отримали поранення.

У Граковому Чугуївського району на протитанковій міні підірвався трактор. 61-річний тракторист отримав поранення та був госпіталізований.

Яка ситуація на фронті?

За даними Генерального штабу Збройних сил України станом на 2 червня, росіяни безуспішно наступали західніше Масютівки Харківської області та біля Куземівки на Луганщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: