На Львівщині зіштовхнулися два авто: травмувалося четверо людей

4fa4aeba-0b2b-470e-849f-4dc1f80af7ff (1)
Фото: поліції

У понеділок, 5 червня, на автодорозі «Миколаїв-Комарно-Городок» у селі Бучали Львівського району сталася дорожньо транспортна пригода. 

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Там розповіли, що 28-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району, який перебував за кермом авто «Шкода Октавія»,  намагався обігнати інший  автомобіль. Однак зіштовхнувся з автомобілем ВАЗ-2105, яким керував  56-річний житель одного з сіл Львівського району. 

За словами поліції, внаслідок зіткнення постраждали водії автівок, а також двоє пасажирів «Шкоди» - жінка віком 25 та дворічний хлопчик. Усі були доставлені до лікарню.

Ситуація з ДТП на Львівщині

За даними поліції Львівської області зазначають, що впродовж двох місяців 2023 року в дорожньо-транспортних пригодах травмувалося 365 осіб, з них – загинула 31 людина.

Як зазначають правоохоронці, найбільше аварій з потерпілими зафіксували в понеділки. Такі дорожньо-транспортні пригоди часто стаються о 19 годині.

Крім того, на Львівщині за попередній рік сталося 1797 дорожньо-транспортних пригод . У 2021 році їх нарахували 1902 випадки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Стрийському районі через аварію постраждали троє людей, серед яких є дитина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: