У Львові затримали юнака з наркотиками на майже 250 тисяч гривень (фото)

351317727_774507187593735_2783808905670733292_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

У Львові затримали городянина, якого підозрюють у «закладках» психотропів «PVP» та «мефедрон». За цінами «чорного» ринку вартість вилучених заборонених речовин становить 250 тисяч гривень.

Про це повідомили у регіональному управлінні поліції 6 червня.

Так, 22-річного юнака затримали на вулиці Сянській у Львові, коли підозрілий чоловік нібито робить «закладки» у суботу, 3 червня. З собою він мав 15 згортків з «PVP» та ще один – з «мефедроном».

Фото: ГУ НП у Львівській області

У нього вдома провели обшук, де виявили два пакунки з вже розфасованими у «закладки» речовинами «PVP» та «мефедрон» масою близько 200 грамів кожен, електронні ваги, засоби для фасування, та інші речові докази.

Вартість виявлених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку становить близько 250 тисяч гривень.

Хлопцеві повідомили про підозру у незаконному виробництві, виготовленні та збут наркотичних засобів. Йому загрожує позбавлення волі від 9 до 12 років.

Напередодні у поліції заявляли, що на Львівщині викрили групу чоловіків, яких підозрюють у торгівлі канабісом.

Наркозлочини в регіоні

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: