Генштаб: в тимчасово окупованому Донецьку росіяни грабують місцеве населення

російські окупанти
Фото: armyinform.com.ua

У південно-західній частині тимчасово окупованого Донецька перебуває російський підрозділ «ахмат».  В місті окупанти грабують цивільне населення.

Про це повідомили у ранковому зведенні Генштабу Збройних Сил України.  

Там розповіли, що окупанти також знімають постановні відео про ведення бойових дій. 

За словами Генштабу, 6 червня, в результаті ефективного вогневого ураження українськими військовими по району зосередження бойовиків у тренувальному таборі, втрати ворога склали 56 осіб загиблими. Крім того, поки інші  санітарні втрати уточнюються.

Ситуація на Донеччині на фронті: що відомо

У Генштабі також розповіли, що на Лиманському напрямку протягом минулої доби противник вів безуспішні наступальні дії в районі Веселого Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали Верхньокам’янське, Торське, Спірне, Роздолівка Донецької області.

Крім того, на Бахмутському напрямку армія рф вела наступальні дії у напрямку населених пунктів Оріхово-Василівка, Іванівське, Ступочки, Біла Гора,  успіху не мав. Завдав авіаційних ударів в районах Білої Гори та Торецька Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали Васюківка, Міньківка, Оріхово-Василівка, Григорівка, Богданівка, Іванівське, Ступочки, Олександро-Шультине, Біла Гора, Дружба, Торецьк та Північне Донецької області.

На Авдіївському напрямку росіяни здійснили невдалі спроби наступу неподалік населених пунктів Сєверне та Опитне. Завдав авіаційних ударів в районі Авдіївки. Здійснив артилерійські обстріли населених пунктів Новокалинове, Авдіївка, Тоненьке, Первомайське, Карлівка Донецької області.

На Мар’їнському напрямку наші захисники відбили усі ворожі атаки в районі міста Мар’їнка. Противник зазнав втрат. В той же час, ворог здійснив артилерійські обстріли в районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Великої Новосілки, здійснив обстріли населених пунктів Вугледар, Шахтарське, Золота Нива та Времівка Донецької області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: