Головні події за добу на Львівщині

Untitled
Фото: ЛОДА

Минула доба в Львівській області минула без повітряних тривог

У ранковому зведенні начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про головні події на Львівщині за добу, що минула.

У Стрийському районі відремонтували ділянку дороги Лани Соколівські – Малі Дідушичі. Дорожники влаштували 1,4 км нового асфальтобетонного покриття.

У селі Деревня Львівського району відкрили амбулаторію після реконструкції старого приміщення. Медичні послуги будуть доступні для близько двох тисяч жителів Деревні та Куляви. Проєкт втілили коштом державного бюджету у співфінансуванні з бюджету Жовківської міської ради.

Для 20 дітей з числа ВПО із Харкова провели туристично-оздоровчу поїздку в межах ініціативи Львівської ОВА «Літо без тривог». Вони сходили в гори, взяли участь у майстер-класах, розважальних заходах та заняттях спортом на свіжому повітрі.

56 дітей шкільного віку з числа вимушено переміщених осіб, які проживають у прихистках Дрогобиччини, отримали планшети для навчання в межах співпраці «Просвіти Прикарпаття» з Міжнародною організацією з міграції.

ГО «Автомайдан Червоноград» передала нашим воїнам на фронт два позашляховики, легковий автомобіль і бус, а також гуманітарну допомогу та пакунки від рідних. Від наших оборонців привезуть авто, яке потребує ремонту.

Двоє львів'янок перемогли на чемпіонаті України з триатлону.

У селищі Красне Золочівського району розпочали втілювати проєкт «Активні парки – локації здорової України». Його створили в межах Програми Президента України «Здорова Україна». Мета проєкту – організувати оздоровчі активності для населення різного віку.

На Золочівщині триває благодійний чемпіонат з футболу на підтримку ЗСУ. Матчі чемпіонату проходять у трьох лігах. У змаганнях беруть участь 23 команди.

У Новояворівську відбувся V Всеукраїнський фестиваль творчості людей з інвалідністю «Політ з одним крилом». Участь взяли близько 100 осіб з різних куточків України.

У Стрию на Майдані Ринок відбувається благодійний традиційний Карпатський ярмарок-фестиваль «Стрий Органік Фест». Він розпочався учора та триватиме до завтра. На ярмарку представлені виробники екологічно чистої продукції з різних куточків України. Продають різноманітні продукти, гарячі страви, сувеніри та прикраси карпатських майстрів. Зібрані кошти спрямують на підтримку ЗСУ.

Нагадаємо, що на Львівщині втопився 68-річний чоловік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: