За українським мультфільмом «Мавка. Лісова пісня» хочуть створити серіал

з

Український мультфільм «Мавка. Лісова пісня» настільки вразив увесь світ, що про головну героїню буде створено ще один проект.

Про це пише Variety.

Новий 3D-мультсеріал буде створено у співавторстві з «Анімаградом», що входить до групи «Film.UA» та французькою компанією «TeamTO». Режисером буде Олег Маламуж. Творці серіалу називають його приквелом фільму, що розповість про життя та пригоди Мавки та її друзів.

На головних героїв чекатимуть надзвичайні пригоди, які зацікавлять глядачів. Персонажі берегтимуть свій будинок від небезпеки та разом вивчатимуть цей світ. Історія розкриє всю чарівність магічного лісу та покаже нових героїв. А Мавка знайде друга, який втягне її в халепу. Майбутня робота складатиметься з 12 епізодів.

Зазначимо, що творці цього всесвіту планують створити цілу франшизу. Легенда про Мавку та чарівні істоти оживатиме щоразу, а глядачі зможуть докладно ознайомитись з українськими казками.

Про мультфільм

Про початок розробки мультфільму, створений за мотивами твору Лесі Українки, компанія FILM.UA заявила ще у 2015 році. Через два роки розробники оприлюднили перший короткий тизер стрічки. Попри це, відтоді дизайн персонажів, зокрема головної героїні, змінився, що викликало хвилю незадоволення.

Виходу мультфільму в прокат передувала широка рекламна кампанія: проєкт організував співпрацю із супермаркетом «Сільпо», «Укрпоштою», молочною компанією «Галичина», виробниками сухих сніданків, цукерок, суконь, прикрас, книжок тощо.

Ще до виходу головна героїня мультфільму «Мавка. Лісова пісня» прикрасила обкладинку міжнародного видання Animation Magazine.

Цей мультфільм створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно (Держкіно), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Кінотеатральну дистрибуцію здійснюють FILM.UA Distribution та «Кіноманія». 

У Держкіно анонсували, що мультфільм про Мавку вийде у прокат у понад 80 країнах. Лише за три вікенди мультфільм «Мавка. Лісова пісня» зібрав в українському прокаті майже 82 мільйони гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: