Ексдепутата Чорновола облили зеленкою та кинули у смітник 

19_main-v1686644901
Скриншот. фото: Страна.ua

Про це пише «УНІАН».

Після інциденту Тарас Чорновіл в етері «Прямого» заявив, що його на виході з дому оточили близько 20 людей, «почали шарпати, кричати» та звинувачували його через допис, який ображає Аліну Михайлову — депутатку Київради, українську військову, керівницю медичної служби «УЛЬФ», дівчину загиблого Героя України Дмитра Коцюбайла («Да Вінчі»).

«Ніхто із них слухати не хотів. Основна маса, понад 20 людей, були старшокласникам, як виглядає. Їхнє завдання — відбути масовку. Реально до мене чіплялися двоє людей», — заявив Чорновіл.

Зі слів ексдепутата, приїхала поліція, опитують свідків. Сам Чорновіл заявив, що це була «персональна помста керівника Офісу президента» Андрія Єрмака.

Увага! У відео присутні сцени насильства (18+)

Відомо, що раніше Тарас Чорновіл у своєму Telegram-каналі розкритикував появу Аліни Михайлової в інтерв'ю із журналісткою Яніною Соколовою.

«... Давайте зробимо так, щоб ще й обмежені Зеленським у трансляції канали також тільки зелених та підолігархічних шм*р показували», — йшлося в його дописі.

Увага! У дописі, оприлюдненому нижче, присутня нецензурна лексика (18+)

Після хвилі критики через образу парамедикині, Тарас Чорновіл видалив допис, заявив про «хейтерську атаку», а також — що «конкретно Михайлову не ображав».

Михайлова натомість відреагувала і заявила, що «тішиться, що традиції сміттєвої люстрації живі».

«Не знаю, де тобі постійно ввижаються зелені шм*ри, але твоєму обличчю дуже пасує зеленка. А язику — відповідальність за слова», — прокоментувала вона.

Хто такий Тарас Чорновіл?

Народний депутат III, IV, V, VI скликань Верховної Ради, зокрема від «Партії регіонів», був головою виборчого штабу президента-втікача Януковича, є сином видатного українського діяча В'ячеслава Чорновола.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: