Вночі над Україною ППО знищила 10 крилатих ракет та один ударний дрон

ракети
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

окупанти здійснили чергову масову ракетну атаку на Україну. Цього разу протиповітряна оборона знищила 11 повітряних цілей, з них: 10 ракет та 1 ударний дрон.

Про це повідомили в Повітряних силах Збройних сил України.

Там розповіли, що вночі ворог завдав удару із стратегічної авіації – восьми бомбардувальників Ту-95мс з району Каспію, а також кількома ударними дронами з південного напрямку.

За даними повітряних сил, усього росіяни випустили 14 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 та до чотирьох безпілотних літальних апаратів «Shahed-136/131».

Нічна атака на Україну 13 червня: що відомо

Вранці голова адміністрації Сергій Лисак розповів, що у ніч на 13 червня росіяни завдали масового ракетного удару по Кривому розі Дніпропетровської області. Протиповітряній обороні вдалося збити три крилаті ракети, але є влучання. Внаслідок атаки загинуло троє людей.

Пізніше очільник області повідомив, що кількість загиблих зросла до 6 людей, а постраждалих - до 25.

Крім того, в Київській міській військові адміністрації зазначили, що окупанти випустили ракети по столиці України. Однак протиповітряна оборона змогла збити усі їх.

Там розповіли, що для нападу на Київ армія рф застосувала крилаті ракети Х-101/555. Їх ворог випустив з стратегічного бомбардувальника Ту-95МС з району Каспійського моря. 

Крім того, харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що окупанати атакували об'єкти ударними дронами цивільну інфраструктуру Харкова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: