Змінюються, але залишаються тими самими: Путін заплутався у цілях війни (відео)

0

Російський диктатор Володимир Путін знову спробував пояснити цілі так званої «спеціальної військової операції». За його словами вони змінюються, проте в той самий момент не змінюються.

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ.

Цілі «спеціальної військової операції» в Україні змінюються відповідно до поточної ситуації, але в цілому залишаються тими ж. Так російський диктатор Путін визнав, що і далі вбиватиме українців. Про це Путін заявив 13 червня на зустрічі із журналістами.

«Ні, вони змінюються відповідно до поточної ситуації, але в цілому, звичайно, нічого ми міняти не будемо», – заявив він.

Цілі Путіна у війні

Зазначимо, що російська пропаганда неодноразово змінювала цілі агресії Росії після початку вторгнення в Україну. Першочергові «денацифікація» і «демілітаризація» з часом і узагалі зникли зі вжитку воєнних злочинців. Нагадаємо, що зранку 24 лютого 2022 року Путін заявив, що ним прийнято рішення про проведення спеціальної військової операції. Її мета – нібито захист людей, які протягом восьми років наражаються на знущання та геноцид з боку київського режиму. І для цього Росія прагне демілітаризації та денацифікації України. 

На початку ж 2023 року російський диктатор несподівано придумав нову ціль «спецоперації». За його словами, російські загарбники в Україні захищають Росію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: