На Львівщині у ДТП загинули семеро дітей, — статистика поліції

131d06797f5f197c3894b1f855d9d6c6_XL
Фото з відкритих джерел.

За шість місяців нинішнього року у Львівській області сталось 165 аварій за участю неповнолітніх. У них є загиблі та травмовані діти.

Такою статистикою поділились у регіональному управлінні поліції цієї середи, 14 червня.

Там кажуть, що у цих ДТП загинули семеро дітей:

  • 2 неповнолітніх пішоходів
  • 5 пасажирів.

А 159 дітей отримали різні травми внаслідок аварій. Крім того, травмовано 47 юних пішоходів, 11 дітей-велосипедистів, 81 дитина отримала травми різної важкості, перебуваючи на пасажирському сидінні, ще 20 неповнолітніх травмовані під час керування транспортним засобом, говорять поліцейські.

У відомстві звернулись до батьків, аби ті нагадали дітям правила безпеки дорожнього руху: дорогу слід переходити лише пішохідними переходами, а рухатися велосипедом можна лише велосипедними доріжками.

«Потурбуйтеся, щоб на одязі дитини були присутні світлоповертальні елементи – це зробить їх видимими у темну пору доби», — йдеться в повідомленні.

А водіям нагадують: будьте особливо уважні при наближенні до пішохідних переходів та перехресть, а також дотримуйтеся правил перевезення дітей.

Нагадуємо, у травні теперішнього року у ДТП з вантажівкою на Львівщині загинула мати з двома дітьми, є також двоє травмованих.

Тим часом у патрульній поліції Львівщини напередодні поділились статистикою аварій за 5 місяців року. Загалом сталось 222 ДТП. Через порушення водіями правил швидкісного режиму загинули 23 людини, а 228 отримали різні травми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: