Сили оборони просунулись до одного кілометра в районі міста на Донеччині

7f927ca5-2102-4832-90b9-0a7f387c1d25
Фото: Генштаб ЗСУ

На Таврійському напрямкові Збройні сили України просунулися до одного кілометра у бік росіян в районі Вугледара, що в Донецькій області.

Про це повідомили в Об'єднаному пресцентрі Сил оборони Таврійського напрямку.

За їхніми даними, Сили оборони на Таврійському напрямку продовжують оборонятися, утримуючи рубежі та позиції. Також вони здійснюють наступ і вже мають часткові успіхи.

«Наші війська та підрозділи рухаються вперед в умовах жорстких боїв, авіаційної й артилерійської переваги ворога, що міцно тримається за свої позиції», — зазначили в пресцентрі.

У межах оборонної операції в районі міста Вугледар ЗСУ покращують тактичне положення. Вони змогли просунутися тут у бік противника до одного кілометра.

Водночас росіяни інтенсивно обстрілюють цей населений пункт, а також Водяне, Курахове, Максимівку, Єлизаветівку, Пречистівку, Времівку, Велику Новосілку, Вільне Поле. А ще вони завдали авіаудару поблизу Золотої Ниви.

Нагадаємо, Сили оборони мають частковий успіх в результаті наступальної операції. За три дні українські солдати просунулися до 1,4 км і звільнили близько 3 квадратних кілометри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: