Бельгія затвердила 15-й пакет військової допомоги для України

длт

Пакет передбачає передачу бронетранспортерів, щойно підприємства бельгійського оборонпрому приведуть їх у належний стан.

Про це повідомяє RTBF.

«Бельгія закупить і доставить українським силам бронетранспортери, в цьому випадку гусеничні бронетранспортери типу M113, які бельгійська армія зняла з озброєння понад десять років тому. Бельгійська промисловість відновить транспортні засоби до робочого стану перед доставкою в Україну», – цитує міністерку оборони телеканал RTBF.

Дедондер нагадала, що військова допомога, яку надає Бельгія, є частиною координації між союзниками, які входять до контактної групи з підтримки України, і спрямована на задоволення конкретних запитів українських Збройних сил.

«Підтримка України – це не змагання між країнами-партнерами, а результат узгодженого підходу, спрямованого на максимально можливе задоволення потреб на місцях. Цей новий пакет допомоги повністю відповідає цій логіці», – заявила міністерка.

Нагадаємо, Бельгія затвердила 14-й пакет військової допомоги Україні, до якого увійдуть боєприпаси калібру 105 мм на суму 32,4 млн євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: