У Херсоні затопило склад з пшеницею на 15 мільйонів гривень, — голова ОВА

зерно

У Херсонській області на Правобережжі залишаються підтопленими 17 населених пунктів через підрив Каховської ГЕС.  Зокрема — 1649 будинків. Крім того, вода досягла одного зі складів з пшеницею у Херсоні.

Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

Він розповів, що внаслідок цього втрачено 200 гектарів врожаю. Вартість підтопленої пшениці на складі становить понад 15 мільйонів гривень. 

Крім того, Прокудін зазначив, що станом на вечір 15 червня на Херсонщині середній рівень води дорівнює 1,81 м. За його словами, вода відступила від Понятівки, Благовіщенського, Зимівника, Комишан, Токарівки, Чорнобаївки, Степанівки, Бургунки, Львового, Заповіту, Малої Сейдеминухи, Бобрового Кута, Приозерного, Благодатного, Антонівки, Придніпровського та Тягинки.

Нагадуємо, у четвер, 15 червня, голова обласної адміністрації повідомив, що росіяни обстріляли Херсонщину. Зокрема по Херсону ворог випустив 37 снарядів. Внаслідок цього загинуло двоє людей та отримали поранення.

Ситуація на фронті у Херсонській області станом на ранок 16  червня 

У ранковому зведенні Генштабу повідомили, що на Херсонському напрямку армія рф продовжує вести оборонні дії. Окупанти завдали авіаційного удару керованими авіаційними бомбами в районі Козацького Херсонської області.

Крім того, росіяни здійснили артилерійські обстріли населених пунктів Осокорівка, Михайлівка, Республіканець, Берислав, Веселе, Козацьке, Ольгівка, Одрадокам’янка, Львове, Тягинка, Токарівка, Інженерне, Антонівка, Зеленівка, Степанівка, Чорнобаївка, Херсон, Зимівник, Білозерка і Кізомис Херсонської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: