Внаслідок нічного обстрілу Херсонщини в будинку загинуло подружжя

245560_1
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

У ніч на п’ятницю, 16 червня, окупанти обстріляли Херсонську область. Зокрема армія рф артилерійським пострілом вкрила селище Новоборислав.

Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

Він розповів, що росіяни здійснили прицільний артилерійський обстріл житлових осель. В одному з будинків загинуло подружжя.

За словами очільника області, жінка загинула на місці події, чоловіка ж намагалися врятувати медики. Однак він помер дорогою до медичного закладу.

Нагадаємо, раніше Олександр Прокудін повідомив, що в четвер, 15 червня, росіяни обстріляли Херсонщину. Зокрема по Херсону ворог випустив 37 снарядів.

Ситуація на фронті у Херсонській області станом на ранок 16  червня 

У ранковому зведенні Генштабу повідомили, що на Херсонському напрямку армія рф продовжує вести оборонні дії. Окупанти завдали авіаційного удару керованими авіаційними бомбами в районі Козацького Херсонської області.

Крім того, росіяни здійснили артилерійські обстріли населених пунктів Осокорівка, Михайлівка, Республіканець, Берислав, Веселе, Козацьке, Ольгівка, Одрадокам’янка, Львове, Тягинка, Токарівка, Інженерне, Антонівка, Зеленівка, Степанівка, Чорнобаївка, Херсон, Зимівник, Білозерка і Кізомис Херсонської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: